e-pošta:  sabina@nika-pika.si ali   info@nika-pika.si

Poslujemo ob delavnikih  od 8.00 do 12.00  in  od 13.00 do 17.00 ure.

INŠTRUKCIJE MATEMATIKE INFORMACIJE
ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

Oglejte si:

NIKA-PIKA IN IZOBRAŽEVANJE

INŠTRUKCIJE IN NIKA-PIKA

NIKA-PIKA IN POGLED NAPREJ

NIKA-PIKA NA BLOGU

NIKA-PIKA PIŠE

NIKA-PIKA TAGEBUCH

NIKA-PIKA NA FACEBOOKU

NIKA-PIKA TWITTA

design

OGLED S TABLICO ALI PAMETNIM TELEFONOM

OGLED ZA MOBILNIKE
POJDI

POMOČ JE VEDNO NA DOSEGU ROKE

Vsi ljudje nismo enako nadarjeni za pridobivanje znanj. Nekateri so bolj dovzetni za jezike, drugi za praktične vede, tretji za zemljepis ali zgodovino. Nobena znanost, ki se jo je mogoče naučiti, ni težka. Učenje matematike ni nič težje od n. pr. učenja tujega jezika ali slovenščine, zahteva pa pravilni pristop, razumevanje teme, vajo in čas.

Temeljno znanje iz matematike si lahko v osnovni in srednji šoli pridobi vsakdo, če le prisluhne razlagi in poskuša razumeti. Vsaka dodatna vaja pa znanje matematike samo utrdi.

MATEMATIKA NI NOBEN BAU-BAU

Inštrukcije matematike namenjamo učencem od 6. do 9. razreda devetletke ter dijakom, ki obiskujejo vse srednje šole,  štiriletne in triletne strokovne šole ter tehniške gimnazije. Dijakom, ki obiskujejo trgovske in ekonomske šole zagotovimo pomoč tudi pri poslovnem računstvu oz. poslovni matematiki.

ZNANJE TEMELJI NA RAZLAGI IN RAZUMEVANJU

Nekaj primerov (za pokušino):

KROG in KROŽNICA

LINEARNA FUNKCIJA  -  vaje 1

LINEARNA FUNKCIJA  -  vaje 2

LINEARNA FUNKCIJA  -  vaje 3

TEST ZNANJA za 9. razred OŠ

Za lažje razumevanje snovi in vajo si lahko pomagate tudi s kratkimi povzetki, pa tudi z zbranimi že izvedenimi testi. Teste in povzetke si lahko BREZPLAČNO ogledate in prevzamete na strani “BREZPLAČNO”.

[Domov] [NIKA-PIKA] [ZNANJE IN USPEH] [ASISTENCA ZA VSE] [INŠTRUKCIJE] [Matematika] [Fizika] [Nemščina] [Angleščina] [TUJI JEZIKI] [BREZPLAČNO] [IMPRESUM]

Sabina Hajnrih s.p.    NIKA-PIKA  Center za neformalna znanja, učno pomoč, inštrukcije, svetovanje in druge storitve    MARIBOR, Koroška cesta 6