e-pošta:  sabina@nika-pika.si ali   info@nika-pika.si

Poslujemo ob delavnikih  od 8.00 do 12.00  in  od 13.00 do 17.00 ure.

INŠTRUKCIJE ANGLEŠČINE INFORMACIJE
ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

Oglejte si:

NIKA-PIKA IN IZOBRAŽEVANJE

INŠTRUKCIJE IN NIKA-PIKA

NIKA-PIKA IN POGLED NAPREJ

NIKA-PIKA NA BLOGU

NIKA-PIKA PIŠE

NIKA-PIKA TAGEBUCH

NIKA-PIKA NA FACEBOOKU

NIKA-PIKA TWITTA

design

OGLED S TABLICO ALI PAMETNIM TELEFONOM

OGLED ZA MOBILNIKE
POJDI

ANGLEŠČINA NI SAMO JEZIK BRITANCEV

Še ob začetku 20. stoletja je veljala francoščina za jezik v visoki diplomaciji. Po I. svetovni vojni je francoščino v veliki meri nadomestila ANGLEŠČINA. Prevlado angleškega jezika, v katerem je objavljene največ strokovne literature, časopisov in leposlovja, pa že načenja španščina in ne nazadnje kitajščina.

Programska oprema za računalništvo, programski jeziki in ukazi, informatika in še marsikaj drugega,  temeljijo izključno na angleškem jeziku.

DOMOVANJE ANGLEŠKE KRALJICE

Buckinghamska palača

BRITANSKI PARLAMENT

PALAČA PARLAMENTA in BIG BEN

ANGLEŠKO NE GOVORIJO SAMO ANGLEŽI

INŠTRUKCIJE so prvenstveno namenjene tistim učencem in dijakom, ki imajo težave pri doseganju zahtevane ravni znanja  tujega jezika. Inštrukcije angleškega jezika so namenjene devetletkarjem od 5. do 9. razreda in učencem vseh srednjih in poklicnih šol, pa tudi tistim, ki želijo doseči več in  še izboljšati svoje jezikovno znanje.

[Domov] [NIKA-PIKA] [ZNANJE IN USPEH] [ASISTENCA ZA VSE] [INŠTRUKCIJE] [Matematika] [Fizika] [Nemščina] [Angleščina] [TUJI JEZIKI] [BREZPLAČNO] [IMPRESUM]

Sabina Hajnrih s.p.    NIKA-PIKA  Center za neformalna znanja, učno pomoč, inštrukcije, svetovanje in druge storitve    MARIBOR, Koroška cesta 6