e-pošta:  sabina@nika-pika.si ali   info@nika-pika.si

Poslujemo ob delavnikih  od 8.00 do 12.00  in  od 13.00 do 17.00 ure.

VSAKO ZNANJE ŠE NADGRADIMO INFORMACIJE
ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

Oglejte si:

NIKA-PIKA IN IZOBRAŽEVANJE

INŠTRUKCIJE IN NIKA-PIKA

NIKA-PIKA IN POGLED NAPREJ

NIKA-PIKA NA BLOGU

NIKA-PIKA PIŠE

NIKA-PIKA TAGEBUCH

NIKA-PIKA NA FACEBOOKU

NIKA-PIKA TWITTA

design

OGLED S TABLICO ALI PAMETNIM TELEFONOM

OGLED ZA MOBILNIKE
POJDI

ZNANJE SESTAVLJAMO PO MODULIH

Znanja na določeni stopnji ne pridobivamo naenkrat, pri izobraževanju znanje iz leta v leto samo nadgrajujemo in širimo.  Na vsaki izobrazbeni stopnji pridobivamo znanje po korakih, ki so opredeljeni z  učnimi načrti, programom in usmeritvami posamezne izobraževalne ustanove. Hitrost in procesi nadgrajevanja znanja so prilagojeni povprečju populacije, ki se izobražuje.

SESTAVLJANKA.ZNANJA

Zaporedje korakov pri pridobivanju znanja smo pri NIKI-PIKI priredili tako, da jih je mogoče osvojiti enostavno drugega za drugim. Podobno gradnjI hiše poteka nadgradnja znanja na utrjene in preverjene temelje (znanja, ne hiše !). Vse potrebne korake smo preoblikovali v MODULE, ki omogočajo uspešno in preprosto nadgrajevanje in utrjevanje znanja. Metoda se je izkazala za zelo uspešno, saj so vsi naši varovanci tudi v šolskem letu 2014/2015 napredovali v naslednji razred oz. letnik.

NADGRAJEVANJE IN UTRJEVANJE ZNANJA

Moduli_nered

OBIČAJNO ŠOLSKO NALAGANJE ZNANJA

VSAKDO SI SAM IZBERE NAČIN, KI MU NAJBOLJ USTREZA !

IZBIRA
Moduli_urejeno

SESTAVLJANJE ZNANJA PO MODULIH PRI NIKI-PIKI

USPEH ne pride sam od sebe, na uspešne čudeže je potrebno dolgo, dolgo čakati. Upanje na uspešne čudeže še v nadalje marsikje ostaja, res pa je, da zmanjkuje čarodejev.

Uspeh je plaha ptica in se že ob manjših napakah lahko hitro izmuzne. Zato mora vsak, ki hoče uspeti, napredovati ali doseči svoj postavljeni cilj, ob že pridobljenih znanjih, razlagi in pomoči, vložiti še veliko dela, volje in potrpljenja.

[Domov] [NIKA-PIKA] [ZNANJE IN USPEH] [ASISTENCA ZA VSE] [INŠTRUKCIJE] [TUJI JEZIKI] [BREZPLAČNO] [IMPRESUM]

Sabina Hajnrih s.p.    NIKA-PIKA  Center za neformalna znanja, učno pomoč, inštrukcije, svetovanje in druge storitve    MARIBOR, Koroška cesta 6