e-pošta:  sabina@nika-pika.si ali   info@nika-pika.si

Poslujemo ob delavnikih  od 8.00 do 12.00  in  od 13.00 do 17.00 ure.

UČENJE IN ZNANJE INFORMACIJE
ZNANJE ZA VSE GENERACIJE

Oglejte si:

NIKA-PIKA IN IZOBRAŽEVANJE

INŠTRUKCIJE IN NIKA-PIKA

NIKA-PIKA IN POGLED NAPREJ

NIKA-PIKA NA BLOGU

NIKA-PIKA PIŠE

NIKA-PIKA TAGEBUCH

NIKA-PIKA NA FACEBOOKU

NIKA-PIKA TWITTA

design

OGLED S TABLICO ALI PAMETNIM TELEFONOM

OGLED ZA MOBILNIKE
POJDI

ASISTENCA IN UČNA POMOČ

Edina zaveza mladih je, da so v izobraževalnem procesu uspešni oz., da uspešno zaključijo šolanje na željeni stopnji. Za učne težave, ki so se jim do sedaj še uspeli izogniti in, ki ob napredovanju iz letnika v letnik prihajajo na plano, je potrebno hitro poiskati rešitve. Mladi seveda pričakujejo, da bi naj starši in še kdo, kar takoj odpravili težave s čarobno paličico kot čarodeji. Na žalost pa takšne paličice, kljub vsem dosedanjim velikim dosežkom, še do danes niso odkrili.

Znanje za uspeh v življenju si je mogoče pridobiti samo s trdim delom - beri : Z UČENJEM !

ZIDANJE ZNANJA OD TEMELJEV DO POKLICA

KAKO POMAGAMO

NIKA-PIKA CENTER Maribor
NAPREJ
  • preverimo nivo znanja
  • razložimo nerazumljeno
  • preverimo osvojeno znanja
  • zagotovimo dodatne vaje in razlago
  • dopolnimo majkajoče znanje
  • z individualnim pristopom pomagamo graditi pozitivno samopodobo vsakega posameznika

Pri NIKI-PIKI menimo, da za mlade naloga učenja in pridobivanja znanja ni preveč zahtevna. Šolarji niso osamljeni, saj jim starši ves čas svetujejo, pomagajo, jih opogumljajo in jim trdno stojijo ob strani. Mladim je vedno je pri roki tudi pomoč v šoli ali v družinskem krogu. Kadar le-ta ne zadošča pa je potrebno poiskati pomoč pri zunanjih izvajalcih.

Učno pomoč izvajamo pri NIKI-PIKI že več kot pet let. Devetletkarjem in srednješolcem pomagamo tlakovati pot do več znanja, boljšega učnega uspeha ter lažjega napredovanja v naslednji razred ali letnik.

Na opravljeno delo smo lahko upravičeno ponosni, saj so doslej VSI naši varovanci napredovali v naslednje letnike in bili USPEŠNI v izobraževalnem procesu v devtletki in srednjih šolah.

[Domov] [NIKA-PIKA] [ZNANJE IN USPEH] [ASISTENCA ZA VSE] [Asistenca staršem] [Učna pomoč] [Tuj jezik za odrasle] [Asistenca drugačnim] [INŠTRUKCIJE] [TUJI JEZIKI] [BREZPLAČNO] [IMPRESUM]

Sabina Hajnrih s.p.    NIKA-PIKA  Center za neformalna znanja, učno pomoč, inštrukcije, svetovanje in druge storitve    MARIBOR, Koroška cesta 6